Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

«Η Ν.Δ. ανήκει πλέον στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δε βγαίνει η εφαρμογή του Μνημονίου γιατί γίνεται με ημίμετρα»
Στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και στα κόμματα που λένε όχι στο Μνημόνιο, χωρίς όμως δίνουν μια ξεκάθαρη πρόταση για τη λύση στο θέμα της οικονομίας συμπεριέλαβε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash.
«Η ΝΔ έχει μεταβληθεί σε ένα κόμμα το οποίο το έχω ξαναπεί, σας το λέω κι εσάς ανήκει πλέον στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ του Κομουνιστικού Κόμματος και η ΝΔ.
Δηλαδή είναι 3 κόμματα τα οποία έχουν σηκώσει τη δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική, θέλουν λέει να βγούμε από το μνημόνιο, μα δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να μη θέλει να βγει από το μνημόνιο.
Το ερώτημα το οποίο καλείται να πει η ΝΔ είναι: υπάρχει άλλος σήμερα παγκοσμίως φορέας ο οποίος θα μας δάνειζε χρήματα;
Λοιπόν θα πρέπει να τα πούμε κι αντί να καθόμαστε να λέμε όχι σε όλα να σπρώξουμε την κυβέρνηση προς την κατεύθυνση που θα ωφελήσει τη χώρα. Δηλαδή όπου θα μπορέσει μια πολιτική να έχει αποτέλεσμα.
Εμένα με ανησυχεί πάρα πολύ ότι αυτή τη στιγμή δε μιλάμε για ένα μνημόνιο αν βγαίνει, μιλάμε για την εφαρμογή του μνημονίου που δε βγαίνει. Και δε βγαίνει η εφαρμογή γιατί γίνεται με ημίμετρα.»
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...