Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Έχει έρθει η άνοιξη, αλλά κοινωνικά είμαστε σε βαρυχειμωνιά»

 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη με τη φράση του Περικλή «οι καιροί ου μενετοί»,.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, λίγο πριν αρχίσει η κατ’ ιδίαν συνάντηση, σημείωσε ότι «αν και έξω έχει έρθει άνοιξη, κοινωνικά είμαστε ακόμη σε βαρυχειμωνιά» και πρόσθεσε: «Πρέπει να βγάλουμε τον κόσμο απ' αυτόν τον λήθαργο για να κάνουμε κάποια βήματα προς τα εμπρός».

«Οι καιροί επιβάλλουν να είμαστε καλά για να δίνουμε αγώνες», τόνισε ο Πρόεδρος, για να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης: «Πρέπει να επιστρατεύσει κανείς τον αθλητή, γιατί τώρα η κατάσταση θέλει μόνο αθλητικές προσπάθειες και δη πρωταθλητικές».

Μετά την συνάντηση ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι πρότεινε στον Πρόεδρο μεγαλύτερη συμμετοχή στο δημόσιο γίγνεσθαι. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο κ. Παπούλιας έχει και το κύρος και τη σοβαρότητα και την αποδοχή να δρομολογήσει εξελίξεις.

Κληθείς από τους δημοσιογράφους να διευκρινίσει τι είδους πρωτοβουλίες εννοεί ο κ Καρατζαφέρης περιορίστηκε να πει ότι δε θα κάνει υποδείξεις στον Πρόεδρο, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, «γνωρίζει τι είδους πρωτοβουλίες πρέπει να πάρει».
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Αρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες στις προσεχείς ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ . Σύμφωνα με το...