Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Δεν ήταν μοιραία όσα ακολούθησαν ώστε να ενταχθεί η χώρα στο μνημόνιο»

      
«Αν δεν έχω γνώμη επί του σεναρίου, της σκηνοθεσίας και του κάστινγκ δε μπορώ να μετέχω στη κυβέρνηση», δήλωσε ο Μίμης Ανδρουλάκης σε μια συνέντευξη ποταμό στον Ν. Χατζηνικολάου. Όπως αποκάλυψε ο Μίμης Ανδρουλάκης, τη φράση αυτή είπε στον Γιώργο Παπανδρέου, όταν του πρότεινε να μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα και προσέθεσε: «Ο πρωθυπουργός εμπιστεύτηκε παιδιά που είναι καλά αλλά δεν μίλησαν ποτέ σε ένα καφενείο. Δεν πλακώθηκαν σε ένα αμφιθέατρο. Η τακτική που ακολούθησε ο πρωθυπουργός ήταν αποτέλεσμα λανθασμένων αμερικανικών εισηγήσεων».

«Δεν ξέρω από που ήταν, αν ήταν από Στίγκλιτζ. Δεν μπορούσε όμως η διαχείριση της κρίσης να είναι αμερικάνικη. Εδώ ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ αμερικάνική λύση πρότεινε», είπε.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης παραδέχτηκε καθυστερήσεις στις αποφάσεις και εκτίμησε ότι «δεν ήταν μοιραία όσα ακολούθησαν ώστε να ενταχθεί η χώρα στο μνημόνιο».
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...