Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δ.Παπαδημούλης: «Όχι» στα γιαουρτώματα, «ναι» στη μαζική διαμαρτυρία

«Λέμε χίλιες φορές "όχι" στην άσκηση βίας και στα φαινόμενα γιαουρτωμάτων και προπηλακισμών και χίλιες φορές "ναι" στη μαζική ειρηνική διαμαρτυρία», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, στον Τύπο της Κυριακής.
Ο ίδιος προσάπτει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο γκεμπελικές μεθόδους, σημειώνοντας πως «είναι πιο βολικό για κάποιον που υφίσταται μία διαμαρτυρία, αντί να δει την "καμπούρα" του και να αναρωτηθεί γιατί τον "φτύνει ο κόσμος", να βρει καταφύγιο στη θεωρία του πολιτικού υποκινητή».
Κάνει λόγο μάλιστα για φλερτ Πάγκαλου – Καρατζαφέρη το οποίο δεν αποκλείεται να «έχει συνέχεια» και επιμένει για συνένωση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτοντας ευθύνες στους Φώτη Κουβέλη και Αλέκο Αλαβάνο.
«Είναι ώρα να δημιουργηθεί μία μεγάλη πολιτική συμμαχία με αντι-νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ, η οποία να εκφράζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα δυνάμεων και στην οποία να μετέχουν όλοι χωρίς προϋποθέσεις πρωτοκαθεδρίας», καταλήγει.
Και το Μέτωπο για τον Πάγκαλο
«Πρόκειται για αξιοποίηση από την κυβέρνηση του αναμφισβήτητου ξεπεσμού και των συνεχών ψευδολογιών του ή ακόμη χειρότερα για ρόλο εντός σχεδιασμένης κυβερνητικής προπαγάνδας; Μικρή σημασία έχει. Η συμπεριφορά του αντιπροέδρου της χειρότερης και πιο σκληρής κυβέρνησης ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας στην Ελλάδα αναδεικνύει ακόμη μια πτυχή των πολιτικών της επιλογών η οποία θα ήταν σίγουρα κωμική εάν δεν ήταν επικίνδυνη», αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα σε ανακοίνωση του Μετώπου Ανατροπής και Αλληλεγγύης.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...