Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Αν. Λοβέρδος: «Πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά»

Ειλικρίνεια και υποστήριξη στο σχέδιο εξόδου από την κρίση από όλα τα μέλη της κυβέρνησης, προκειμένου να νομιμοποιηθεί εκ νέου η πολιτική της, εισηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος μέσω συνέντευξής του στο «Έθνος». Αποδοκιμάζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι «θα ισοδυναμούσαν με πολύ επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό» και θα ήταν «αυτοκτονία».
Μιλώντας εμμέσως πλην σαφώς για τη συνοχή της κυβέρνησης, ο υπουργός Υγείας δηλώνει ότι η εικόνα της αλλοιώνεται "όταν μιλάμε με μισόλογα, όταν κρύβουμε την αλήθεια ή όταν δίνουμε τη λανθασμένη εντύπωση ότι κάτι κρύβουμε". Υπογραμμίζει ότι η "νέα νομιμοποίηση" του ΠΑΣΟΚ δεν θα προκύψει από εκλογές, αλλά από την άρθρωση "πεντακάθαρου πολιτικού λόγου και ενός αξιόπιστου σχεδίου που θα υποστηριχθεί από τα μέλη μιας ορκισμένης κυβέρνησης".
Κληθείς να σχολιάσει αν πρέπει να γίνει ανασχηματισμός, υποστηρίζει πως "ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει αμέσως". Όπως διευκρίνισε, για την Ελλάδα η απώλεια μιας μέρας ισοδυναμεί με την απώλεια ενός χρόνου.
Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΗ: Αυτές τις αλλαγές θα δείτε στους λογαριασμούς που θα έρθουν -Προσοχή με το πάγιο

Διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τα νέα ευνοϊκά μέτρα, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΕΗ και αφορούν τις χρεώσεις κ...