Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πεταλωτής: Υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο η συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Σημίτη


thumb

Για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο έκανε λόγο ο κυβερνηρικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφερόμενος στην προγραμματισμένη - μέσω διαδικτύου - συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ενώ εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.
«Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες» και τόνισε ότι η ΝΔ έχει ευθύνη να συμμαζέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Παράλληλα ανέφερε ότι η κυβέρνηση περιμένει από τα στελέχη της ΝΔ να καταδικάσουν με πράξεις το γεγονός και να δείξουν ότι συναισθάνονται το μέγεθος της ευθύνης ως προς τη διαμόρφωση κανόνων και πρακτικών στην πολιτική ζωή.
«Αντί να απολογούνται, στελέχη της ΝΔ υποκινούν τέτοιου είδους κινήσεις και άρα οποιεσδήποτε άλλες χλιαρές απαντήσεις της κάθε άλλο παρά πείθουν» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...