Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Αδωνις Γεωργιάδης: Ο Καμμένος «ο μεγαλύτερος καραγκιόζης» στην πολιτική

Αδωνις Γεωργιάδης: Ο Καμμένος «ο μεγαλύτερος καραγκιόζης» στην πολιτική
Κεραυνούς εξαπέλυσε κατά του Πάνου Καμμένου ο Αδωνις Γεωργιάδης από τη συχνότητα του ΒήμαFM, αναφορικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Ελληνες τις τελευταίες ημέρες.
«...Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια! Δεν υπάρχει δεύτερος! Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική! Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής.

Έβγαζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ψεύτη, όλοι οι άλλοι τον καταλαβαίναμε ότι λέει ψέματα – πλην αυτών που τον ψηφίσανε δυστυχώς – και τώρα βγαίνουν οι δικοί του και αποκαλύπτουν πως ο ίδιος είχε δώσει το χαρτί. Το ακόμα χειρότερο, βέβαια, είναι η εμπλοκή Βουλγαράκη.

Ο Καμμένος, που μέχρι πριν από μια εβδομάδα μάς έκανε μαθήματα ηθικής με το δάχτυλο στη Βουλή. Έστω κι έτσι, ελπίζω οι ψηφοφόροι του, που είναι άνθρωποι καλών προθέσεων, αγνοί Έλληνες που ήθελαν να αντιδράσουν στην πίεση που δέχτηκε η χώρα, να κατάλαβαν το λάθος τους», είπε ο κ.Γεωργιάδης.
Από τα πυρά του κ.Γεωργιάδη δεν ξέφυγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας την ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του να δώσει τα χρήματα, που δεν πλήρωσε για το «χαράτσι», στο ΚΕΘΕΑ.
Ανέφερε ότι δεν υπάρχει δωρεά στο ΚΕΘΕΑ με το όνομα του κ. Τσίπρα, σύμφωνα με απάντηση του αρμοδίου υπουργού. «Η απάντηση του υπουργείου Υγείας, που μου ήρθε χθες, αναφέρει ότι δεν υπάρχει κατάθεση στο όνομα του κ. Τσίπρα, αλλά υπάρχουν πολλές ανώνυμες δωρεές. Όταν κάποιος λέει δημοσίως πως θα δώσει το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ, δεν τον πιάνει ξαφνικά η σεμνότητα να πάει να τα δώσει ανώνυμα. Αφού υποτίθεται πως το κάνει για λόγους συμβολισμού. Ο κ. Τσίπρας τα «παντελόνιασε» τα λεφτά» τόνισε.
Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης «επειδή είναι Τσίπρας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σου λέει "σιγά μη μου κόψουν και το ρεύμα", πηγαίνει και κάνει μαγκιές. Ο πολιτικός δεν μπορεί να λέει ανώνυμα πράγματα. Αυτό, ότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας θεωρεί τον εαυτό του πιο έξυπνο από τους άλλους Έλληνες κι επειδή είναι αυτός που είναι και δεν θα του κόψουν το ρεύμα "παντελονιάζει" τα λεφτά κι ο άλλος που είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει μένει χωρίς ρεύμα, δεν το δέχομαι. Αυτό είναι αίσχος».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαλλαγή Ψυχάρη και τραπεζιτών για τα 45 εκατ. θαλασσοδάνεια της Alpha Bank ζητά η εισαγγελέας

Την απαλλαγή του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη για τα επισφαλή δάνεια ύψους 44,7 εκατ. ευρώ πρότεινε η εισαγγελέας του Τρι...