Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Προδότες Μαρκόπουλος και Κουράκος, κατήγγειλε ο Π. Καμμένος


 «Προδότες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τους αποχωρήσαντες βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Γιάννη Κουράκο, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον Σκάι το πρωί της Κυριακής, ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των δύο βουλευτών, κάνοντας λόγο για «προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες» και υποστηρίζοντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, καθώς με 150 βουλευτές έχει χάσει τη δεδηλωμένη, και γι’ αυτό υπάρχει η αποστασία, όπως την αποκάλεσε, στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία, πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά, τελείωσαν οι ρεζέρβες, το
ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες και τους βρήκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε ακόμη «να σταματήσουν οι γελοιότητες για Βουλγαράκη», σχολιάζοντας τα περί χρηματοδότησης του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τον πρώην υπουργό της ΝΔ.

Όσο για την υπόθεση του «non paper», ο κ. Καμμένος επέμεινε: «Δεν έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση».

«Οι ΑΝΕΛ είναι δημοκρατικό - πατριωτικό κέντρο και είναι κατά του φεντεραλισμού που επιδιώκει να καταργηθεί η έννοια του έθνους - κράτους, για να μην υπάρχει ελληνική εξουσία και να καρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Θα συγκρουστούμε με τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων» είπε ακόμη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και κατέληξε, επιτιθέμενος στον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε ως «εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων» , ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «έχουμε τεράστιες διαφορές στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην υψηλή φορολογία, εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά».
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προκλητικό να κουνάνε το δάχτυλο οι πρωταγωνιστές της χειραγώγησης των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης

Απάντηση στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο φόντο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά την ανακοίνωση τ...