Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

«Εγώ δεν είχα πατέρα σύμβουλο των ανακτόρων, ούτε πατέρα και παππού πρωθυπουργό»

ego-den-eixa-patera-sumvoylo-ton-anaktoron-oute-patera-kai-pappou-prothypoyrgo
Αιχμές κατά των πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργών, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου άφησε σε μια στιγμή έντασης ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την Κυριακή στις Σέρρες, όταν κατηγορήθηκε από μέλος του κόμματος για την περιουσιακή του κατάσταση.

Σύμφωνα με το τοπικό blog prwtagwnistis.blogspot.gr, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορήθηκε από μέλη ότι έχει κάνει το κόμμα «ουρά του Σαμαρά», ότι η πολιτική που ασκεί απέχει από την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος, ενώ η έκρηξη του κ. Βενιζέλου προήλθε όταν χαρακτηρίστηκε ως
«μεγαλοαστός και εκπρόσωπος συμφερόντων».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι πως δεν γίνεται να κατηγορείται κάποιος επειδή έχει λύσει τυχαία το βιοποριστικό του πρόβλημα και δούλεψε με έντιμο τρόπο τονίζοντας πως αυτός δεν είχε «πατέρα σύμβουλο των ανακτόρων» (εννοώντας τον Κώστα Σημίτη), ούτε «πατέρα και παππού πρωθυπουργό» (εννοώντας τον Γιώργο Παπανδρέου).

Από τα πυρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν γλίτωσε ο διαγραφείς βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης, κάνοντας λόγο για λανθασμένη την απόφασή να κινηθεί αυτόνομα και να μη σεβαστεί την απόφαση της πλειοψηφίας της ΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιπποκράτους χαμηλώνει τους τόνους, επισημαίνοντας ότι ο κ. Βενιζέλος προχώρησε στην παραπάνω διαπίστωση αφού ενοχλήθηκε από τις κατηγορίες εναντίον του, Οι ίδιες πηφές συμπλήρωσαν ότι και ο Αλέκος Αλαβάνος αποτελεί μία παρόμοια περίπτωση εύπορου (πρώην) αρχηγού κόμματος.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΒ: Στη μεσαία τάξη πέφτουν τα μεγαλύτερα φορολογικά βάρη

Τεράστια πρόσθετα φορολογικά βάρη επωμίζεται η ελληνική μεσαία τάξη, σύμφωνα με το μηνιαίο δελτίο που εξέδωσε ο ΣΕΒ, ο οποίος βασίζει τι...