Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΜΚΟ: Σώστε τα ντόντο!



Πάλι γράφανε οι κακόπιστες φυλλάδες ότι η Οικονομική Αστυνομία «ψαχουλεύει» διάφορες ΜΚΟ για «πάρτι εκατομμυρίων», το οποίο γινόταν επί χρόνια (χωρίς να μας έχει καλέσει κανείς - γεγονός θλιβερό, μια και τέτοια πάρτι δεν είναι να τα χάνεις).

Η στήλη δηλώνει απεριφράστως ότι δεν μπορεί επ' ουδενί να πιστέψει τους βαρυτάτους υπαινιγμούς και τα σχόλια που γίνονται εις βάρος αλτρουιστών συμπολιτών μας, οι οποίοι παλεύουν νυχθημερόν να σώσουν τους τιρκουάζ πτεροδάκτυλους, τους ροζ τυραννόσαυρους και τις διοπτροφόρες μέλισσες από βέβαιο αφανισμό.
 Και να ήταν μόνο η σωτηρία πολύτιμων ειδών από εξαφάνιση, πάει κι έρχεται. Είναι και τα
παράπλευρα κέρδη, που θα αποχαιρετήσει η κοινωνία, αν η Οικονομική Αστυνομία «ψαχουλέψει» πέραν του δέοντος. Δίχως τις ΜΚΟ δεν θα βλέπαμε τόσες ψυχοπονιάρικες διαφημίσεις που ζητούν χρήματα και οι οποίες προβάλλονται δωρεάν (!) στα ΜΜΕ με ντιρεκτίβα του ΕΣΡ. Χωρίς τις ΜΚΟ δεν θα υπήρχαν πυλώνες στήριξης της πολιτικής του ΓΑΠ, που έσωσε την Ελλάδα από τον αφόρητο λαό της και την αχρείαστη περιουσία της. Ανευ ΜΚΟ θα μας περίσσευαν πολλά χρήματα και θα τα δίναμε στους συνταξιούχους!

Εξαφανιζόλ

Ποιο είναι το κακό με τους συνταξιούχους; Κανένα - αν εξαιρέσεις ότι επιμένουν να ζουν και να λαμβάνουν σύνταξη από το κράτος. Αν λιμοκτονούσαν όπως έπρεπε (δηλαδή απόλυτα), θα συναντούσαν τάχιστα τον Κύριο. Οι νεκροί, ως γνωστόν, δεν χρειάζονται χρήματα. Μόνο μακαρισμούς. Ετσι, αν τίναζαν τα πέταλα οι απόμαχοι της ζωής δεν θα επιβάρυναν τον Προϋπολογισμό, ο οποίος είναι απολύτως χρήσιμος για να χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ και να διασφαλίζει μπόλικα τετραγωνικά για τις βιλάρες που έχουν χτίσει μερικοί επιτήδειοι ανθρωπιστές.

Επειδή η λασπολογία των μοχθηρών εφημερίδων και των λαϊκιστών δημοσιογράφων δεν θα περάσει, από εδώ ανακοινώνεται η σύσταση της οικολογικής οργάνωσης «Σώστε τα ντόντο», η οποία θα είναι Μη Κυβερνητική και για τα λειτουργικά της έξοδα θα απαιτούνται μόλις 3.000.000 ευρώ (μηνιαίως), που θα καταβάλλει το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως - ένεκα του μεγίστου προβλήματος της λαθροθηρίας αυτών των συμπαθών πτηνών.

Οσοι πιστοί προσέλθετε και μην πιστεύετε τους ορνιθολόγους, που ισχυρίζονται ότι το ντόντο «έχει ήδη εξαφανιστεί από τα μέσα του 17ου αιώνα». Εγώ είδα ένα στην πλατεία Συντάγματος και ήταν φοβισμένο και εντελώς απροστάτευτο!
 dimokratia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...