Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τα επόμενα βήματα μετά τη δόση- μαμούθ













Τα επόμενα βήματα μετά την συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης μαμούθ θα εξετάσουν απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου οι κυβερνητικοί εταίροι.

O πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και οι αρχηγοι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης θα θέσουν τους νέους στόχους για την επανεκκίνηση της οικονομίας και αναμένεται να γίνει εκτενής συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει συγκεκριμένη λίστα κρατικών εταιρειών που θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 και θα ζητήσει από τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.


Παράλληλα, στο τραπέζι αναμένεται να τεθούν θέματα για τον καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης μετά και τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργησε ο διορισμός πολιτευτών και κομματικών στελεχών σε ανώτατες κρατικές θέσεις. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να εξεταστεί και το ζήτημα του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, με τον πρωθυπουργό να φέρεται πεπεισμένος ότι χρειάζονται αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.
metarithmisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...