Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Λοβέρδος: Η πολιτική μου διαφέρει από ΠΑΣΟΚ & ΝΔΟ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε πως θα παρέχει τη στήριξή του στην κυβέρνηση και τόνισε πως πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία της, ενώ απέκλεισε την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην υπουργός έκανε αναφορά σε δημοσκόπηση στην οποία εμφανίζεται ότι οι πολίτες εκφράζουν θετική προδιάθεση (18,8%) απέναντι σε ένα ενδεχόμενο κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, τονίζοντας ότι μέχρι το Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί το Ιδρυτικό συνέδριο του «ΡΙΚΚΣΥ».
«Η διαγραφή μου από το ΠΑΣΟΚ είναι η δική μου ρήξη με το πολιτικό κατεστημένο» σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος υποστήριζε ότι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αγωνίστηκαν για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ένα πρόσωπο με πολύ μεγάλη συμβολή στην Ελλάδα. Θα καθόμουν στο ίδιο τραπέζι με την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση , τον Ηλια Μόσιαλο και άλλα στελέχη» και υπογράμμισε ότι η πολιτική του διαφέρει σε όλα από αυτήν της Νεας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
city press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίδομα θέρμανσης: αύξηση ποσών και ταχύτερη διαδικασία

Αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης για το επίδομα θέρμανσης αναφορικά με τη νέα χειμερινή περίοδο και επαναφορά του μειωμένου ειδικού φόρου κ...