Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Χρηματοδότηση «όπως Αμερική» θέλει ο Α. Λοβέρδος

Χρηματοδότηση «όπως Αμερική» θέλει ο Α. Λοβέρδος 

Τάσσεται υπέρ τη διάθεσης πόρων από επιχειρήσεις σε κόμματα

«Να χρηματοδοτούνται τα κόμματα από επιχειρήσεις και πολίτες με διαφάνεια» βάσει του αμερικανικού συστήματος πρότεινε  ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το ιδρυτικό μέλος της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχουν περιθώρια για καινούρια πράγματα» και τόνισε, μιλώντας στον Alpha 989, ότι «το πολιτικό του κεφάλαιο είναι ο αγώνας του τα δύο τελευταία χρόνια για να μη γονατίσει η Ελλάδα». Παραδέχτηκε πάντως ότι «καθολική αποδοχή πια δεν έχει κανένας
Έλληνας πολιτικός. Μιλάμε πια για μικρούς πολιτικούς χώρους»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αλλαγή του διοικητή του ΕΛΓΑ, που κατάφερε σε δύο χρόνια να κάνει τον οργανισμό πλεονασματικό, καθώς όπως είπε στο πρόσωπό του δεν βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους κάνει τα κομματικά τους ρουσφέτια. «Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μυαλά δεν φτιάχνουν και δεν διορθώνονται. Να μας πουν ποιου κόμματος επιλογή είναι η αντικατάσταση αυτού του ανθρώπου».

Τέλος, ο κος Λοβέρδος δήλωσε πως «είναι σημαντικό ότι η χώρα χρηματοδοτήθηκε. Τα 7 δισ. θα πάνε στην αγορά, σε αυτούς που χρωστά το δημόσιο» και πρόσθεσε ότι «το επόμενο βήμα είναι να μειωθεί το χρέος με παρέμβαση στα επίσημα ομόλογα».
newsdeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...