Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Η πολιτική ηγεσία καταδικάζει την επίθεση κατά του Στρατούλη

Η πολιτική ηγεσία καταδικάζει την επίθεση κατά του Στρατούλη 
Η κυβέρνηση, διαμέσου του εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου καταδίκασε την επίθεση κατά του Δ.Στρατούλη. «Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας», δηλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η Δημοκρατική Αριστερά, σε αντίστοιχη ανακοίνωση αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την χουλιγκανική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της
βίας στην καθημερινότητα. Όσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι καταδικάζει την επίθεση και προσθέτοντας ότι έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταδίκη του νεοναζισμού και της κοινωνικής και ρατσιστικής βίας καλώντας όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου σε συσπείρωση και ενότητα».

Το ΚΚΕ σε δική του ανακοίνωση τονίζει: «Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών».

Η Χρυσή Αυγή αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΠΕΚΑ: Καταβολή επτά επιδομάτων την επόμενη εβδομάδα (ημερομηνίες)

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει και επίσημα ότι τις επόμενες μέρες θα καταβληθούν μια σειρά από  κοινωνικά επιδόματα και παροχές στις παρακάτω ημερο...