Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Αντισυνταγματικό μόρφωμα», αποκαλεί την Χρυσή Αυγή ο Βενιζέλος


 «Θέλω να σας ενημερώσω για την πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει σε σχέση με τη «Χρυσή Αυγή», την οποία θεωρούμε αντισυνταγματικό μόρφωμα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος στον Κάρολο Παπούλια κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο. 

«Κάνουμε μια προσπάθεια να συσπειρώσουμε όλες τις δυνάμεις του λεγομένου συνταγματικού τόξου, προκειμένου να θωρακιστεί η δημοκρατία, κυρίως με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και τις ρυθμίσεις του Κανονισμού της Βουλής, ώστε ατομικές συμπεριφορές οι οποίες είναι βλαπτικές για το πολίτευμα να μην υποθάλπονται μέσα σε ένα Κόμμα που εκπροσωπείται στη Βουλή
, ως δείγμα της κρίσης, αλλά όχι μόνον», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, χωρίς να λάβει απάντηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας είχε ρωτήσει νωρίτερα τον κ. Βενιζέλο πότε υπολογίζει να διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. «Τον Φεβρουάριο», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Παίζουμε ρόλο εγγυητών της σταθερότητας της κυβερνητικής και της πολιτικής», είπε ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια. 
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...