Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Ξανά πίσω στο ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης ΚουτσούκοςΑίτηση εγγραφής στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος είχε διαγραφεί από τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο όταν καταψήφισε το Μνημόνιο 3.
Ο βουλευτής έκανε αίτηση στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας με την οποία προαναγγέλλει την παρουσία του στο συνέδριο του κόμματος και τη συμμετοχή του στις διαδικασίες της Τ.Ο. Αμαλιάδας
Αναλυτικά η επιστολή:
«Γιάννης Κουτσούκος
Πύργος 16-12-12
Προς:
-σ. Γιάννη Αργυρόπουλο
Γραμματέα Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Ηλείας
-Μέλη της ΝΟΕΣ Ν. Ηλείας
Αγαπητοί σύντροφοι,
Σας εύχομαι καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ και την
επιτυχία του συνεδρίου μας .
Το συνέδριο μας αυτό , συντακτικό το έχει αποκαλέσει ο Πρόεδρος, είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία για να ανασυγκροτήσουμε το κίνημά μας και σ' αυτήν την κατεύθυνση χρειάζεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.
Λυπάμαι που, παρά την θέλησή μου , δεν βρίσκομαι σήμερα μαζί σας ώστε να καταθέσω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου προκειμένου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας.
Θα το πράξω όμως, συμμετέχοντας στις διαδικασίες της Τ.Ο Αμαλιάδας όπου είμαι μέλος.
Σας ενημερώνω επίσης ότι παρέδωσα ήδη στο Γραμματέα της την προβλεπόμενη από την σχετική εγκύκλιο αίτηση επανεγγραφής-επιβεβαίωσης στοιχείων.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Κουτσούκος».
city press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...