Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΚΕ: Θέλουν εκλογές για να έχουν το πάνω χέρι




Κριτική στα «κόμματα της συγκυβέρνησης» άσκησε το ΚΚΕ με αφορμή το ενδεχόμενο σύγκλισης Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Πιο συγκεκριμένα το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του κατηγόρησε όσους ζητούν να γίνον εκλογές τώρα καθώς «θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στην επόμενη κυβέρνηση και έχοντας νωπή λαϊκή εντολή να υπογράψουν τα νέα μνημόνια της χρεοκοπίας».

«Αυτοί που θέλουν πρώτα να παρθούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα επιδιώκουν ή να ξανασταθεί στα πόδια του το ΠΑΣΟΚ ή να διαμορφωθούν νέα σχήματα - αναχώματα της λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης. Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει και τους μεν και τους δε και τον ΣΕΒ, είναι με ποιον τρόπο θα δέσουν το λαό για να εκτελέσουν τις τελευταίες κατακτήσεις του» υπογράμμισε το ΚΚΕ.

«Η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να απορρίψουν τους εκβιασμούς των κομμάτων της πλουτοκρατίας. Καμία ανοχή στη συγκυβέρνησή τους. Εκλογές τώρα για να καταφέρει ο λαός ισχυρό πλήγμα στα κόμματα της πλουτοκρατίας και του «ευρωμονόδρομου» και ταυτόχρονα κλιμάκωση της εργατικής λαϊκής πάλης και αντεπίθεσης για την παρεμπόδιση και την ανατροπή της πολιτικής που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων» ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...