Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ οι βουλευτές που διεκδικούν αναδρομικά

Την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος οι πρώην και νυν βουλευτές, που δεν παραιτούνται από τη διεκδίκηση των αναδρομικών, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε ότι «κανένας δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, εάν δεν προχωρήσει προηγουμένως στις νομικές εκείνες διαδικασίες, με τις οποίες θα παραιτείται επίσημα και οριστικά από τη διεκδίκηση αναδρομικών».

«Είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε έναν που θέλει να συμπεριληφθεί στους εκλογικούς συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας» συμπλήρωσε ο κ. Μιχελάκης.

Η ΝΔ υπενθυμίζει ότι πήρε από την αρχή ξεκάθαρη θέση και προσθέτει: «Ό,τι λέμε, το εννοούμε στο ακέραιο. Και το διασφαλίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι, το θέμα με τα αναδρομικά 117 βουλευτών, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πήρε μεγάλες διαστάσεις, συναντώντας σωρεία αντιδράσεων από συναδέλφους τους, και με δηλώσεις που
έγιναν στο protothema.gr. Διαβάστε περισσότερα εδώ
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...