Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στα μέτρα σφαγιασμού των εργαζομένων

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στα μέτρα σφαγιασμού των εργαζομένωνΓια «μέτρα κοινωνικής εξόντωσης και σφαγιασμού των εργαζομένων» κάνει λόγο ο Δ. Στρατούλης με αφορμή τις συζητήσεις περί προωθούμενης συμφωνίας τρόικας-κυβέρνησης για απολύσεις στο δημόσιο και κατάργηση του κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.  

«Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ ακροδεξιάς δεν έχει κανένα πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να συμφωνήσει με την τρόικα να γίνουν χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, να καταργηθεί ο κατώτερος μισθός και ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, γιατί αυτά τα μέτρα οδηγούν όλους τους εργαζόμενους και κυρίως τους χαμηλόμισθους στην απόλυτη εξαθλίωση», επισημαίνει σε δήλωσή του το μέλος της Επιτροπής Εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει τέλος ότι ο λαός «όχι μόνο πρέπει να συνεχίσει τους αγώνες του για να ανατρέψει κι αυτή την κυβέρνηση αλλά και να εκφράσει άμεσα με εκλογές τη γνώμη του, εάν επιθυμεί να του φορέσουν μία νέα θηλιά στο λαιμό ή εάν προκρίνει μία άλλη πολιτική που ως βασικό κριτήριο θα έχει την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών του και όχι τη σωτηρία των τοκογλύφων πιστωτών της χώρας»
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...