Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Απειλεί με αποχώρηση από την κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης

Ανοικτό άφησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να σωθεί ο τόπος με το να παίζουν κάποιοι το «κρυφτούλι».

«Εάν δεν βγουν μπροστά οι άλλοι δύο εταίροι, πολύ φοβούμαι ότι "ναρκοθετείται" η όλη προσπάθεια. Αυτό θα με προβληματίσει πολύ κατά πόσο θα συμμετέχω πλέον», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Επίσης τάχθηκε εμμέσως υπέρ ενός ανασχηματισμού για ένα νέο πιο μικρό, σφικτό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικό και επιτέθηκε στη ΝΔ, ζητώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Η ΝΔ ή πρέπει να μπει και να συμμετέχει ενεργά στη κυβέρνηση, ή να είναι απ΄ έξω και να "παίζει" την αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι και τα δύο όμως ταυτόχρονα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμώντας ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές τώρα γιατί δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι πράξεις για τη νέα συμφωνία και το PSI.

proto thema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...