Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

“Όχι άλλα μέτρα από την κυβέρνηση Παπαδήμου”

Η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας και οι εξελίξεις στην Ευρώπη συζητήθηκαν στην σημερινή συνάντηση της Τρόικας με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά.

Στην συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα συμμετείχαν ο υφυπουργός Οικονομικών, καθηγητής κ. Γιάννης Μουρμούρας, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας, βουλευτής κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας, κ. Νότης Μηταράκης και ο Σύμβουλος του Πρόεδρου κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε απολογισμός της κατάστασης, συζητήθηκε η πορεία του PSI.

Η Τρόικα από την πλευρά της υποστήριξε ότι δεν επετεύχθησαν οι στόχοι που είχαν τεθεί για το 2011 επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις ελληνικές αρχές και έθεσε το θέμα της λήψης των συμπληρωματικών μέτρων.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψή της ότι θα πρέπει να γίνουν απολύσεις στον δημόσιο τομέα και να μειωθούν οι μισθοί και στον ιδιωτικό προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Η ΝΔ ως γνωστόν επιμένει ότι τα όποια μέτρα είτε διορθωτικά είτε μακροπρόθεσμα θα πρέπει να ληφθούν από την κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...