Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Ωρέ που πάμε


thumb
Η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι και όπως φαίνεται δεν υπάρχει κανένα ξέφωτο της κρίσης. Στο Υπουργικό "αλληλοτρώγονται" για τα εσωκομματικά τους οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Οι παρασκηνιακές συμφωνίες, για το άλλο δηλώνουμε και άλλο είμαστε ή και κάνουμε δίνουν και παίρνουν… Και οι απλοί πολίτες, πληρώνουν τοις μετρητοίς τις επιλογές και τα σπασμένα άλλων.
Παράλληλα, το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, το νέο Μνημόνιο εξακολουθεί να «μαγειρεύεται» και η σύναψη της επόμενης δανειακής σύμβασης δεν μπορεί να προχωρήσει όσο παραμένει άλυτο το γενικότερο ευρωπαϊκό πρόβλημα. Το δράμα όμως δεν είναι εκεί αλλά στο γεγονός ότι στην πραγματικότητα, εκείνο που θα υλοποιηθεί είναι ένα νέο Μνημόνιο το οποίο θα επιβληθεί ως προϋπόθεση για την εφαρμογή αποφάσεων που και πάλι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν!!!
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει… Συγκεκριμένα στο ερώτημα πώς αξιολογείται η πορεία τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας, το 55,1% απαντά ότι η γενική εντύπωση για την εικόνα της είναι χειρότερη από αυτήν που προσδοκούσε ενώ σε ερώτηση αν θα πετύχει η κυβέρνηση συνεργασίας, το 60,1% απαντά ότι θα αποτύχει .
Δηλαδή εκτός του γεγονότος ότι έχουμε μισής ευθύνης κυβέρνηση δεν την θέλουμε κιόλας… Τι γίνεται ρε παιδιά ποιος και γιατί κυβερνά αυτόν τον τόπο και που τελικά πάμε;

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Π. Πέρκα: Η βία δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι ποτέ στην ατζέντα της αριστεράς

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα συμμετείχε στις 10.7.2020 στην εκπομπή ...