Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να διασαλευθεί η ομαλή πορεία της χώρας»

Επιμένει στο δίλημμα η κυβέρνηση

Κριτική Πεταλωτή στον Αντ. Σαμαρά με αφορμή την τηλεοπτική του συνέντευξη
Επιμένει η κυβέρνηση στο δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το Γ. Πεταλωτή να αναφέρει πως «δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης να πάει σε πρόωρες εκλογές, αλλά δεν θα αφήσει να διασαλευθεί η σταθερή και ομαλή πορεία της χώρας για την έξοδο από την κρίση».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της Ν.Δ. στο Mega, ενώ διέψευσε τόσο το ενδεχόμενο μερικής αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, όσο και την πρόθεση του πρωθυπουργού να...εγκαταλείψει το τιμόνι της χώρας.
"Οι έλληνες πολίτες έγιναν μάρτυρες παραπλάνησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας", τόνισε ο Γ. Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει την τηλεοτπική συνέντευξη Σαμαρά. Πρόσθεσε, δε, πως "ο Αντώνης Σαμαράς, όταν γινόταν η απόκρυψη του ελλείμματος δεν ήταν βουλευτής, ήταν υπουργός Πολιτισμού". 
Ερωτηθείς αν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ο Γ. Παπανδρέου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: "Ο κ. Σαμαράς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Κρίνει από τις πρακτικές και τις ιδέες της Ν.Δ, η οποία αφού έκανε όσα έκανε εγκατέλειψε την κυβέρνηση".
Τέλος ο Γ. Πεταλωτής επανέλαβε ότι δεν υφίσταται ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης ή ενδεχόμενο επιμήκυνσης της αποπληρωμής του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για ένα νέο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος, του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε έναν αριθμό που προκαλεί έκπληξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν, ανά τη χώρα, 72.0...