Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Δεν χρειαζόμαστε δεκανίκια» απαντά η κυβέρνηση στη ΝΔ

«Το ΠΑΣΟΚ έχει δίπλα του τον ελληνικό λαό»
«Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται δεκανίκια μέσα από την ΚΟ της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ έχει δίπλα του τον ελληνικό λαό, την ωριμότητα του οποίου δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ακόμη, και το αποδεικνύει και σήμερα ο κ. Σαμαράς» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας τη σχετική δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν περιμέναμε να έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, αφού για άλλη μια φορά, στη σημερινή του ανακοίνωση και τελείως αντίθετα με αυτά που έχει αντιληφθεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αναφέρεται ότι η ΝΔ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά» προσέθεσε ο κ. Πεταλωτής, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το ζήτημα των αποχωρήσεων από τη ΝΔ.

Όσον αφορά στις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «η εξασφάλιση κάθε δόσης του δανείου είναι μια πρόκληση για μας είναι και το ζητούμενο, υπάρχει, όμως, μια διαρκής πρόκληση, στην οποία ανταποκρινόμαστε από την πρώτη ημέρα: να αλλάξουμε τη χώρα, να αλλάξουμε παθογένειες δεκαετιών, προσπαθώντας να επουλώσουμε τα σοβαρά τραύματα που επέφερε η διακυβέρνηση της ΝΔ, που ήταν πραγματικά καταστροφική για τον τόπο».

«Αυτή η διαρκής πρόκληση είναι το ζητούμενο για μας, ανεξάρτητα από την εφαρμογή του Μνημονίου και τις σκληρές διαπραγματεύσεις που κάνουμε με την Τρόικα» συμπλήρωσε, διαβεβαιώνοντας εκ νέου: «Δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε νέα βάρη στους αδύναμους συμπολίτες μας και τα μεσαία στρώματα που βρίσκονται σε αδύναμη κατάσταση. Γι’ αυτό έχουμε αναγνωρίσει και έχουμε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει περικοπή μισθών, συντάξεων και νέοι φόροι».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε την κατάθεση, το Δεκέμβριο, και την ψήφιση, τον Ιανουάριο, δύο νομοσχεδίων από τα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης για τη «στοχευμένη πάταξη» της φοροδιαφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...