Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Στόχος η εθνική συνεννόηση για την οικονομία

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συζήτησε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την οικονομία και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Η Ν. Μπακογιάννη επανέλαβε την πρόταση της ΔΗ.ΣΥ. για ένα σύμφωνο ανάπτυξης και αλληλεγγύης.

Μετά τη συνάντηση η κα. Μπακογιάννη ανέφερε ότι «ενημερώθηκα από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο, για τις απόψεις του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα τώρα ενόψει του προϋπολογισμού.

Νομίζω ότι υπάρχει μια ευρύτερη συμφωνία για την ανάγκη να προχωρήσουν ταχύτατα οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές, έτσι ώστε να μπορεί να στηριχθεί η ελληνική οικονομία και να προχωρήσει στη δεύτερη φάση της ανάπτυξης.

Εμείς η "Δημοκρατική Συμμαχία", έχουμε προτείνει ένα σύμφωνο ανάπτυξης και αλληλεγγύης το οποίο είναι απαραίτητο μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αλλά και των κοινωνικών εταίρων. Ελπίζουμε ο στόχος της εθνικής συνεννόησης να καταστεί εφικτός έτσι ώστε από κοινού να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεοδωρικάκος: Οι τρεις παρεμβάσεις υπέρ των ιδιοκτητών ακινήτων

Τρία μέτρα που ενισχύουν την κτηματαγορά ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο 37ο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, στο οποίο ...