Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Παραιτείται εν τέλει ο Δημαράς

thumb

Εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα την 1η Ιανουαρίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς.
Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Δημαράς υποστηρίζει πως πολλοί εκ των ψηφοφόρων της κίνησης του στις περιφερειακές εκλογές τού ζητούν να μην προχωρήσει στην απόφασή του αυτή, την οποία είχε ανακοινώσει το βράδυ της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος είχε καταψηφίσει το Μνημόνιο και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, κατήλθε στις εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Ωστόσο, παρά τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά που είχε προ των εκλογών, στις κάλπες έλαβε 15,96% και ετέθη εκτός του δευτέρου γύρου και το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου δήλωσε πως θα παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή.

Ορισμένα δημοσιεύματα τον έφεραν να αλλάζει γνώμη για την παραίτησή του, αλλά την Παρασκευή με γραπτή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Δημαράς αποσαφηνίζει ότι ισχύει η δήλωση της βραδιάς των εκλογών.

Στη δήλωση του υπογραμμίζει ότι η προσπάθεια στον περιφερειακό και στον κεντρικό πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι πιθανόν να επεξεργάζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΑΔΕ: Περίπου 1 εκατομμύριο υπόχρεοι ακόμα δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση

Περίπου 958.000 φορολογικές δηλώσεις απομένουν για να υποβληθούν με την προθεσμία να λήγει στις 28 Αυγούστου μετά και την τελευταία παράταση...