Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι “αποστασία σημαίνει να ρίχνεις κυβέρνηση. Η ορολογία του χθες δεν με αφορά. Εγώ επενδύω στο αύριο και εκεί θα δώσω τη μάχη".
Για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών της ΝΔ η κ. Μπακογιάννη είπε: "Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είναι πιόνια και δεν λογοδοτούν, παρά μόνον σε αυτούς που τους έφεραν στη Βουλή. Άρα είναι υπόλογοι στον κόσμο που τους ψήφισε".
Στόχος του νέου κόμματος, τόνισε, είναι να καταστεί καταλύτης στο πολιτικό σύστημα, ώστε να "πιεστούμε όλοι για αλλαγές και ρήξεις, που θα δώσουν ελπίδα στην Ελλάδα να βγει από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται".

"Στόχος μας είναι η εθνική συναίνεση, όχι στην λογική των συμμαχικών κυβερνήσεων, αλλά στην εξεύρεση -από τις πολιτικές δυνάμεις- κοινού τόπου, κρατώντας ο καθένας τις διαφορές του" δήλωσε η βουλευτής.
Σκληρότατη επίθεση με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε νωρίτερα την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης που δήλωσε βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Εκτίμησε δε ότι επίκεινται νέες αποχωρήσεις βουλευτών από την αξιωματική αντιπολίτευση προς το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου να αναδειχθεί ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Πώς αξιοποίησε ο κ. Μητσοτάκης το 41% που του έδωσε ο λαός στις εθνικές εκλογές», ...