Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αρνητικός στην προοπτική συναινέσεων με την κυβέρνηση ο Α. Σαμαράς

thumb
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική συναινέσεων με την κυβέρνηση τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν συνεργάζεται με εκείνους που αποδέχονται το Μνημόνιο.
Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι «κάθε συνεννόηση προϋποθέτει και ορισμένα ελάχιστα. Τα οποία σήμερα δεν τα βλέπω. Εκτός αν ως "συνεννόηση" η κυβέρνηση εννοεί την προσχώρησή μας στις δικές της θέσεις. Και αυτό, βέβαια, δεν μπορεί να γίνει γιατί δε συνεργαζόμαστε με εκείνους που αποδέχονται το Μνημόνιο».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απορρίπτει το ενδεχόμενο κυβερνήσεως «μεγάλου συνασπισμού» με τεχνοκράτες σε θέσεις «κλειδιά», υποστηρίζοντας ότι είναι ευθύνη του πολιτικού να λαμβάνει τις αποφάσεις.

«Αν συνεχίσει η κυβέρνηση στον ίδιο δρόμο, τότε σύντομα θα συνειδητοποιήσουν όλοι ότι αυτό που εμφανίστηκε ως σωτηρία ήταν καταστροφή» υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς και τονίζει ότι έχει δικαιωθεί η θέση του πως απαιτείται άμεσα αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής.
Τέλος, ο κ. Σαμαράς χαρακτηρίζει «αστειότητες» ότι έχει εγκλωβιστεί σε μια ομάδα «Ταλιμπάν» της απολύτου εμπιστοσύνης του, ενώ προαναγγέλλει αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...