Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επίθεση Λοβέρδου στο ΚΚΕ


thumb

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επιτέθηκε φραστικά στο κόμμα του ΚΚΕ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν φοβόμαστε κανέναν. Υπάρχουν πολιτικοί χώροι πίσω από ορισμένους, που ως άλλοι κατευθυνόμενοι τραμπούκοι της σύγχρονης ιστορίας, προπηλακίζουν και πετούν πέτρες».
Υπέρ της άποψης που εξέφρασε ο κ. Λοβέρδος τάχθηκαν οι υπόλοιποι βουλευτές της συνεδρίασης, εκτός των μελών του ΚΚΕ.
Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις ακολούθησε διάλογος, με τον κ. Χαραλάμπους να τονίζει πως «το ΚΚΕ όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια αλλά και τα καταδικάζει απερίφραστα. Είναι απαράδεκτα τα υπονοούμενα». Επιπλέον, ζήτησε από τον υπουργό να δημοσιοποιήσει οποιαδήποτε σχετικά στοιχεία έχει.
Εν συνεχεία, ο υπουργός τόνισε ότι «το ΚΚΕ σε μια συζήτηση που μας ένωσε όλους, δεν ζήτησε να πάρει το λόγο. Όσο και αν φωνάζει ο κ. Χαραλάμπους, αυτός είναι που μου οργάνωσε αντισυγκέντρωση στην Κέρκυρα» και κατηγόρησε το ΠΑΜΕ ότι του πέταξε πορτοκαλάδες στο Ηράκλειο.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Χαραλάμπους, με αφορμή αυτά τα λεγόμενα, υπογράμμισε πως «οι Κερκυραίοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν απόψεις» ενώ ως αντίδραση στην προσωπική επίθεση προς το πρόσωπο του, ρώτησε εάν σε οποιαδήποτε περίπτωση πετροβόλησε ή χτύπησε τον κ. Λοβέρδο.
Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για «καθοδηγούμενους προπηλακισμούς από πολιτικές δυνάμεις» και συνέχιζε συμπηρώνοντας ότι «δεν φοβόμαστε για τα
κορμιά μας, όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που από κάποιους δεν καθοδηγείται, αλλά υποθάλπεται. Θα πρέπει να γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή και οι αρχηγοί των κομμάτων να λάβουν θέση».
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου