Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αιχμές Βενιζέλου στο ΚΤΕ κατά Παπακωνσταντίνου


thumb

Στην κατάσταση που βρήκε στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρθηκε ο Ευ.Βενιζέλος κατά τη διάρκεια του ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ «δείχνοντας» τον προκάτοχό του.
Παράλληλα, ο νέος ΥΠΟΙΚ αναφέρθηκε στη δυσαρέσκεια και την καχυποψία που αντιμετώπισε στο Eurogroup εξαιτίας των χειρισμών του οικονομικού επιτελείου, ενώ τόνισε ότι στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν είχε συμφωνηθεί τίποτα από αυτά που είχε ανακοινώσει ο Γ.Παπακωνσταντίνου.
Την ίδια ώρα προσπάθησε να καθησυχάσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ήταν έντονα προβληματισμένοι.
Η Βάσω Παπανδρέου ζήτησε οι αποφάσεις να μην υπογράφονται μόνο από τον Υπουργό Οικονομικών, ενώ ο Μίμης Ανδρουλάκης επισήμανε πως παρασιτικοί οργανισμοί με στελέχη των έξι χιλιάδων ευρώ εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί, όταν επιβάλλονται συνεχώς νέοι φόροι.
Η Σοφία Γιαννακά εστίασε την κριτική της στο γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση δεν μείωσε τη φοροδιαφυγή ούτε τους μισθούς των υψηλόβαθμων στελεχών των ΔΕΚΟ και τώρα στέλνει το λογαριασμό στο 40% των Ελλήνων.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...