Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Bενιζέλος: «Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται συστράτευση και επιστράτευση»


thumb

«Διαχειριζόμαστε περίοδο με μοναδικά ιστορικά χαρακτηριστικά και απαιτούνται άλλοι πολιτικοί χειρισμοί» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος παίρνοντας το λόγο μετά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ.Σαμαρά και χαρακτηρίζοντας τον λόγο του «εντυπωσιακά συμβατικό λόγο».

«Τις κρίσιμες τούτες ώρες απαιτείται εθνική συστράτευση και επιστράτευση» συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος και επανέλαβε την πρόταση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για συνεργασία σε ό,τι αφορά τη διοίκηση του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας και κοινή διαπραγμάτευση με την τρόικα ενός νέου φορολογικού συστήματος.

«Την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί η αρμόδια Επιτροπή για τη διαμόρφωση του νέου φορολογικού συστήματος» είπε προσθέτοντας ότι «αν οι προτάσεις της γίνουν αποδεκτές από την τρόικα ως δημοσιονομικά ουδέτερες, η εφαρμογή του νέου συστήματος θα είναι άμεση».

«Ελάτε με πρόσωπα και ιδέες να συμβάλεται στην προσπάθεια αυτή» παρακίνησε την Νέα Δημοκρατία ο υπουργός Οικονομικών καλώντας και τον πρόεδρο της ΝΔ να του υποδείξει πρόσωπα για το Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας, τα οποία θα επιφορτιστούν με το δύσκολο έργο της καλύτερης δυνατής και συμφέρουσας για το δημόσιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του.

Βεβαίως στον λόγο του ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την πολιτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να κατακρίνει τις προτάσεις της για την οικονομική πολιτική.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...