Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Η χώρα χρειάζεται νέα μεταπολίτευση»

«Εθνική λύση υπέρ της Ελλάδας» ζήτησε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

«Η λύση πρέπει να είναι εθνική, να είναι λύση υπέρ της Ελλάδας. Με διαχείριση δεν πάμε πουθενά. Οι μεγάλοι ηγέτες όπως ο Χαρ. Τρικούπης, ο Ελ. Βενιζέλος και ο Κ. Καραμανλής, σε κρίσιμες περιπτώσεις δεν διαχειρίστηκαν, άλλαξαν δομές. Χρειάζεται η χώρα μια νέα μεταπολίτευση» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης τοποθετούμενος στη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο.

Αναφερομένος στο θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο έθεσε ο πρωθυπουργός, ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι πρόκειται για μια «φούσκα», που δεν οδηγεί πουθενά ενώ - όπως εκτίμησε - και το ΠΑΣΟΚ το ίδιο, θα το έχει ξεχάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο «εκτός αν μας πάει σε εκλογές». Επανέλαβε δε την πρότασή του για Συντακτική Βουλή τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει όλες τις παθογένειες του συστήματος.

Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι ο κ. Πάγκαλος έπρεπε να δώσει από χθες εξηγήσεις για την συνέντευξή του για να διορθώσει παρεξηγήσεις. «Δε μιλάει αντιπρόεδρος κυβέρνησης για τανκς ειδικά σε χώρα που έχει βιώσει δικτατορία» ανέφερε και ζήτησε να υπάρξει συντονισμός δηλώσεων από τα κυβερνητικά στελέχη καθώς - όπως ανέφερε - και ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει για διεφθαρμένη χώρα και ο πρώην υπουργός Οικονομικών για Τιτανικό .
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...