Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Επόμενος Γραμματέας ο Μήλης

Παραπάνω από βέβαιη θεωρούν στην Χαριλάου Τρικούπη την εκλογή του Ανδρέα Σπυρόπουλου και τη μετακίνησή του στις Βρυξέλλες, και ας μην έχει ακόμα ανακοινωθεί ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Σε αυτό το πλαίσιο, αναζητείται ήδη και ο …διάδοχός του στη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. 

Παρά το γεγονός δε, ότι είναι η τελευταία που εκλέγει τον νέο της Γραμματέα, «βεζύρης στη θέση του βεζύρη» του κόμματος, αναμένεται να αναλάβει ο Νίκος Μήλης, μετά από πρόταση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ήδη, λέγεται ότι έχει ξεκινήσει η παρασκηνιακή στήριξή του σε μία προσπάθεια αφενός να γίνει ευρύτερα γνωστός στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αφετέρου να εκλεγεί στις αρχαιρεσίες του ΤΕΕ. Τα μηνύματα για τις τελευταίες εκλογές «σκάνε», καθώς λένε, το ένα μετά το άλλο στα τηλέφωνα των μηχανικών που πρόσκεινται στο κόμμα.

https://www.matrix24.gr/2024/03/epomenos-grammateas-o-milis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...