Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Διαδικτυακή επίθεση στο ΔΝΤ για τα μέτρα στην Ελλάδα!


Κάλεσμα για online επίθεση στο ΔΝΤ απηύθυναν στους διαδικτυακούς φίλους τους οι «πειρατές» του Παγκόσμιου Ιστού της ομάδας «Anonymous».
Η επίθεση, σύμφωνα με την έκκληση, θα γίνει ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους αυστηρούς περιορισμούς που επιβάλλονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της οικονομικής διάσωσής της.

Οι « Anonymous Operations», ειδικότερα, έστειλαν ένα «tweet», με τη χρήση της λέξης – κλειδί «Operation Grece», καλώντας τους συνδρομητές στον λογαριασμό του στο Twitter να επισκεφθούν μαζικά την ιστοσελίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, πιθανότατα σε προσπάθεια να καταποντιστεί ο διαδικτυακός τόπος του ΔΝΤ και να καταστεί ανενεργός.

Ωστόσο, δεν ανέφεραν τι ώρα θα αρχίσει η εν λόγω επίθεση που έχει την ονομασία «άρνηση υπηρεσίας».

Επίσης, το μήνυμα των «Anonymous» παραπέμπει και σε ιστοσελίδα, η οποία επικρίνει το πρόγραμμα της λιτότητας που επιβλήθηκε στην Αθήνα, και είναι συνδεδεμένο με την καταβολή βοήθειας 110 δισ. δολαρίων που υποσχέθηκαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.

Από την πλευρά του το ΔΝΤ έχει λάβει μέτρα, για να μην παραλύσει η ιστοσελίδα του. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είπε: «Είμαστε ενήμεροι για την απειλή, και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα».

politismos politis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου