Οι Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Καμίνης στο ΣΚΑΙ
«Η εφαρμογή του ‘Καλλικράτη’ χωρίς πόρους συνιστά παράβαση του άρθρου 102 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο η όποια αρμοδιότητα μεταφέρεται προς τα κάτω θα πρέπει να συνοδεύεται από το κονδύλι της» επισήμανε.
Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στο κόστος του Αθήνα 9,84 τονίζοντας ότι έχει μειωθεί κατά την τελευταία τριετία. «Έχουμε κατά 37% λιγότερο προσωπικό, ενώ έχει υπερτριπλασιάσει τα έσοδα του από διαφημίσεις.» υποστήριξε.
Πρόσθεσε ότι η μέση επιχορήγηση του Αθήνα 9,84 είναι 8 με 9 εκατ. ευρώ.
Γιώργος Καμίνης
«Τον δήμο της Αθήνας τον διοικούν παρατάξεις που ανήκουν στη ΝΔ επί 25 χρόνια. Πρέπει να αλλάξει χέρια ο δήμος, να πνεύσει νέος αέρας» τόνισε από την πλευρά του στο ΣΚΑΪ ο ανθυποψήφιος του κ. Κακλαμάνη Γιώργος Καμίνης. «Είμαι υπερκομματική υποψηφιότητα και τηρώ ίσες αποστάσεις απ’ όλους» σημείωσε.«Στον κόσμο πρυτάνευσαν στον α’ γύρο πολιτικά και όχι αυτοδιοικητικά κριτήρια στο β’ γύρο το μόνο διακύβευμα είναι η Αθήνα» επισήμανε ο κ. Καμίνης, καλώντας τους Αθηναίους στις κάλπες.
Απαντώντας εξάλλου σε αναφορές ακροατών του ΣΚΑΪ για πεταμένα φείγ βολάν του συνδυασμού του, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι «εγώ αποκαθήλωσα από τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλει τις αφίσες τις δικές μας παρότι έχω πρόβλημα αναγνωρισιμότητας».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου