Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Παπανδρέου: «Ψήφος ευθύνης απέναντι στο μέλλον»

 


Επίθεση σε ΝΔ
Για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη, ζήτησε ψήφο «αυξημένης και μεγάλης ευθύνης».

Ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και το μέλλον της, επαναλαμβάνοντας το δίλημμα «προχωράμε σταθερά ή βάζουμε πάλι την Ελλάδα σε περιπέτειες;».

«Όλοι μας ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για το αν η πατρίδα μας θα ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια, που ξεκινήσαμε μαζί πέρυσι, για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της, ή αν θα αφήσουμε την προσπάθεια στη μέση. Αν θα αφήσουμε τους κόπους και τις θυσίες που κάναμε να πάνε χαμένες, γυρίζοντας στο παρελθόν, σε όσα μας οδήγησαν εδώ», επεσήμανε.

Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη, να μην επιλέξουν την αποχή και στο ενδεχόμενο που κάποιοι επιχειρήσουν να κρατήσουν τη χώρα εγκλωβισμένη στο παρελθόν, επέμεινε ότι θα πρέπει τότε να γίνουν βουλευτικές εκλογές για να μιλήσει ο λαός.

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στη ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι λιποτάκτησε ως κυβέρνηση και λιποτακτεί και σήμερα, ως αντιπολίτευση. «Ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε να κάνει στροφή και να στηρίξει τις πατριωτικές προσπάθειες της κυβέρνησης και η νέα ηγεσία της Ν.Δ. ταυτίστηκε με την πολιτική της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή», σημείωσε.

Πρόσθεσε δε πως η ΝΔ δεν έχει το θάρρος να πει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «φύγετε» αφού θεωρεί ότι καταστρέφει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου