Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου ζήτησε ο Φ. Κουβέλης

Τόνισε την ανάγκη προσήλωσης σε μέτρα υπέρ των αδύναμων στρωμάτων

Την ανάγκη επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου, με έμφαση ιδιαίτερα στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της, ήταν τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και η κυβερνητική πολιτική.

Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης επανέλαβε τη σταθερή θέση της κυβέρνησης να μην ληφθούν οριζόντια μέτρα το 2012 και να μην κοπούν οι μισθοί κι οι συντάξεις στα ειδικά μισθολόγια, ενώ υπογράμμισε την προσήλωση σε μέτρα και πολιτικές που θα ανακουφίζουν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, όπως π.χ. η καταβολή των δυσβάστακτων φόρων σε περισσότερες δόσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματος να ασκούν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με συγκεκριμένες στοχεύσεις, καθώς και να βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις οργανώσεις και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ σ΄ όλη τη χώρα.
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πέτσας: Αύξηση στον κατώτατο μισθό και το 2020

Το νέο ασφαλιστικό, που κατατίθεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, θα έχει μόνο θετικά μέτρα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος ...