Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κλίντον: «Πιστεύουμε σε αυτή τη χώρα και στο μέλλον της»

Μήνυμα συνεργασίας και υποστήριξης της ελληνικής προσπάθειας για έξοδο από την κρίση έστειλε ο Μπιλ Κλίντον σε συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, παρουσία πλήθους υπουργών και Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που πραγματοποιεί ολιγόωρη συμβολική επίσκεψη στην Αθήνα, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας ομογενών για την προώθηση των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτή.

«Δεν θεωρούμε ότι έχουμε τις απαντήσεις. όμως θεωρούμε οτι μπορούμε μαζί να πετύχουμε κάποια πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, χαιρέτισε το σχηματισμό της τριμερούς κυβέρνησης και αν και παραδέχθηκε ότι η λιτότητα δεν μπορεί να αποφευχθεί, σημείωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται είναι σημαντικές.

Τέλος, ο κ. Κλίντον εξέφρασε την εκτίμησή του για την Ελλάδα, λέγοντας πως είναι μια πλούσια χώρα, με πλούσιους ανθρώπους, πλούσιες ιδέες και πλούσια κληρονομιά.
proto thema online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...