Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιάννης Μανώλης: Έρχεται νέο «τσουνάμι» μέτρων σε δύο δόσεις



Γιάννης Μανώλης: Έρχεται νέο «τσουνάμι» μέτρων σε δύο δόσεις«Η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων προετοιμάζει νέο «τσουνάμι» μέτρων σε δύο δόσεις», υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καταγγέλλοντας ότι προωθεί «μέτρα κόστους 15 δις ευρώ, που αφορούν σε νέες περικοπές μισθών, συντάξεων, εφάπαξ και προνομιακών επιδομάτων,καθώς και στο κλείσιμο νοσοκομειακών μονάδων».  
Παράλληλα, σύμφωνα με το γραμματέα Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων του κόμματος Γιάννη Μανώλη, «με το χαράτσι της ΔΕΗ, την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τις συνεχείς υπερφορολογήσεις μπαίνουν νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις και οδηγούμαστε σε μεγαλύτερη ύφεση, με το ποσοστό της ανεργίας να αυξάνει δραματικά».

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μανώλης υποστηρίζει ότι «οι τρείς αρχηγοί της συγκυβέρνησης πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων το πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας, εγκαταλείποντας τις κόκκινες γραμμές και τις δεσμεύσεις για διαπραγματεύσεις».

«Ανέλαβαν το ρόλο του τροχονόμου της τρόικας για να εφαρμοστεί με τις λιγότερες κοινωνικές αντιδράσεις μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική κοινωνικής αναλγησίας», τονίζει το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να προσθέσει ότι πρόκειται για μια «πολιτική γενικού ξεπουλήματος, που αντί να σώσει τη χώρα τη φέρνει πιο κοντά στη χρεοκοπία».

Δηλώνει, τέλος, την αποφασιστικότητα του κόμματος να σταματήσει «αυτή τη πολιτική που οδηγεί σε απόλυτη φτωχοποίηση και εξαθλίωση» και διαβεβαιώνει ότι «θα βρίσκονται δίπλα στα κοινωνικά κινήματα και τους συμπολίτες που αντιστέκονται, δίνοντας καθημερινά τη μάχη μαζί τους μέσα και έξω από τη Βουλή».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...