Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος: «Στη χώρα μας υπάρχουν άνθρωποι που μοχθούν»


thumb

«Για την Ελλάδα της αριστείας, των ευκαιριών και της αξιότητας, πρέπει να μοχθούμε όλοι», αναφέρει σε μήνυμά του για την εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση και την Έρευνα», ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Παράλληλα ο κ. Παπαδήμος προσθέτει ότι «παντού στη χώρα μας υπάρχουν άνθρωποι που μοχθούν, δημιουργούν, καινοτομούν, αριστεύουν. Νέοι άνθρωποι, μαθητές, φοιτητές, από κάθε γωνία της πατρίδας, καθώς και αφοσιωμένοι λειτουργοί της εκπαίδευσης: δάσκαλοι, καθηγητές και ερευνητές».
Αναφερόμενος επίσης στην διαπραγμάτευση για το PSI που είναι σε εξέλιξη ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι «βρισκόμαστε στην τελική φάση μιας πολύ κρίσιμης διαδικασίας για το διαμόρφωση του νέου οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας και την ολοκλήρωση μιας δανειακής συμφωνίας που θα ελαφρύνει το βάρος του δημόσιου χρέους και θα διασφαλίσει τη χρηματοδότηση της χώρας για πολλά χρόνια».

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Μία νέα περιφερειακή ανισορροπία βρίσκεται σε εξέλιξη

Αυτό υπογραμμίζεται στα συμπεράσματα της νέας μελέτη του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων...