Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Αν δεν μπορείς να πεις όνομα μην μιλάς καθόλου»

Το σχόλιο του Θ.Πάγκαλου για το βουλευτή του «ενός εκατομμυρίου»

Στην υπόθεση του βουλευτή του «ενός εκατομμυρίου» αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας ότι «όταν δεν μπορείς να δώσεις όνομα, τότε δεν το λες».

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο Θ.Πάγκαλος πρόσθεσε: «Γιατί λέμε ένα γεγονός χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε»;

Στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος της Επιτροπής για τον έλεγχο των κοινοβουλευτικών «πόθεν έσχες», Βαγγέλης Αργύρης, ανέφερε ότι η επίμαχη συναλλαγή αυτή πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2011, μέσω private banking και με τη συνδρομή χρηματιστηριακής εταιρείας.

O Θεόδωρος Πάγκαλος, τάσσεται υπέρ περισσότερων υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι αιφνιδιάστηκε από τη σύμπραξη Βενιζέλου - Λοβέρδου.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι κανένα πρόσωπο, ως νέος αρχηγός, δεν πρόκειται να σώσει την κατάσταση, εάν δεν γίνουν δομικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, κάτι που ζητάει και ο λαός.

Για το μνημόνιο 2 είπε ότι έπρεπε να ψηφισθεί για να σωθεί η χώρα, αν και ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις στα μισθολογικά του ιδιωτικού τομέα. Πάντως, πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη μάς σώζει από την χρεοκοπία, στην οποία οι ίδιοι οδηγήσαμε τη χώρα».

Μιλώντας για τα αντιγερμανικά αισθήματα στην Ελλάδα, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όλοι οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών έχουν γίνει αντάρτες στα βουνά της Ρούμελης».
Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...