Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Αντιαριστερό παραλήρημα του κ. Σαμαρά»


Σε υψηλούς τόνους απάντησε στα πυρά του προέδρου της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που έκανε λόγο για «αντιαριστερό παραλήρημα» του Αντώνη Σαμαρά.

«Βλέπω είστε πολύ θορυβώδεις. Μπορεί να πω καλά λόγια. Εσείς αγανακτείτε εκ των προτέρων» είπε προς τους βουλευτής της ΝΔ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ο αρχηγός σας δεν επισκέπτεται συχνά τη βουλή και όταν τον είδα ξαφνιάστηκα. Θα μιλήσει σήμερα ο κ. Σαμαράς; Μήπως ξέχασα τι έχει το νομοσχέδιο; Το νομοσχέδιο αυτό τι έχει; Κόβει συντάξεις, επικουρικές, μισθούς και δίνει 50 δισ. στους τραπεζίτες. Αυτά ήρθε να υπερασπιστεί ο κ. Σαμαράς εδώ; Ήρθε εδώ για να εκφωνήσει ένα αντιαριστερό παραλήρημα δείγμα του πανικού της αγωνίας και των αδιεξόδων του» υπογράμμισε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα έλεγα στον κ. Σαμαρά να μην συνεχίσει αυτόν τον δρόμο γιατί θα μας πάει σε άλλες δεκαετίες και θα αναβιώσει και άλλες δεκαετίες που δεν θα τις πληρώσει η Αριστερά αλλά ο τόπος» σημείωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ κατηγόρησε για «αντιαριστερή ψύχωση» τους «δύο συνεταίρους», δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...