Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κείμενο στήριξης Βενιζέλου από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


thumb

Την στήριξή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με κείμενο που τον προτείνει στο Εθνικό Συμβούλιο του κινήματος για την θέση του προέδρου του κόμματος.
Στο κείμενο αναφέρεται ότι «η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου είναι αυτή που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για την είσοδο του ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή. Η εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ έρχεται λίγο πριν τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και με την πατρίδα μας σε συνθήκες βαρειάς και πολύπλευρης κρίσης. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».
Παράλληλα αναφέρει ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του, «μπορεί να λειτουργήσει ως μια ευκαιρία επανασυσπείρωσης της δημοκρατικής παράταξης».
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το κείμενο φέρεται να έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής περίπου 75 βουλευτές του κόμματος, Εενώ ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την κυβέρνηση για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...