Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Καψής :Η Ελλάδα θα αποφασίσει πότε θα πάμε σε εκλογές


thumb

Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι ευθύνη της Ελλάδας να αποφασίσει πότε θα πάει σε εκλογές.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών και στην επέμβαση του, επισήμανε ότι «η συζήτηση για το λογαριασμό δεν έχει ολοκληρωθεί... δεν έχω τίποτα να απαντήσω στον κ.Σόιμπλε, είναι απόλυτα δικό μας θέμα το πότε θα κάνουμε εκλογές»
Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως «προσδοκούμε τη Δευτέρα να πάρουμε το πράσινο φως για να ξεκινήσει το PSI», επισημαίνοντας ότι θα επιτευχθούν οι προϋποθέσεις για το νέα δανειακή σύμβαση.
Υποστήριξε επιπλέον, ότι η ελληνική κυβέρνηση ευελπιστεί από τη Δευτέρα και ύστερα να ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής του χρέους, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.
Αναφορικά με το ζήτημα του ειδικού λογαριασμού που απαιτούν διάφορες χώρες για να καταβάλλονται εκεί τα ποσά των δανείων διάσωσης που προορίζονται για την αποπληρωμή των ιδιωτών δανειστών της Ελλάδας, ο κ. Καψής σημείωσε ότι ακόμα περιμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο.
Μετά το πέρας των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...