Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Δημαράς: Σχέδιο για το εξαθλίωση του λαού και ξεπούλημα των φυσικών πόρων της Ελλάδας

Δημαράς: Σχέδιο για το εξαθλίωση του λαού και ξεπούλημα των φυσικών πόρων της ΕλλάδαςΓια οργανωμένο σχέδιο για το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της χώρας, έκανε λόγο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Δράμα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς. «Στόχος της κρίσης πέρα από την οικονομική εξαθλίωση του λαού είναι και το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της χώρας», είπε και πρόσθεσε ότι η «Ε.Ε. έπρεπε να έχει εγγυηθεί τα σύνορα της Ελλάδας και το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια». «Εάν γινόταν αυτό», τόνισε, «τότε η Ελλάδα θα διασφάλιζε την Εθνική της Κυριαρχία και θα είχε τεράστια έσοδα καθώς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ίδια τον πλούτο της».
Ο κ. Δημαράς επανέλαβε ότι είναι απόλυτη ανάγκη η άμεση προσφυγή σε εκλογές, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση, «είναι δοτή και στηρίζεται από δύο κόμματα σε τα οποία συνταυτίζονται σε όλα».
«Μόνο ο λαός, μέσω των εκλογών, μπορεί να δώσει λύση και να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας και την οικονομική εξόντωσή του, η οποία θα συνεχιστεί για τα επόμενα 40-50 χρόνια με το Μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.

eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...