Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Έκρηξη έξω από το πολιτικό γραφείο του K. Σημίτη

Eμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από τουλάχιστον 6 γκαζάκια, εξερράγη λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Τρίτης, στον διάδρομο έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οδό Ακαδημίας 35. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε πολύ γρήγορα.

Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Την ώρα της έκρηξης υπήρχαν αρκετά άτομα σε άλλα γραφεία, στους κάτω ορόφους του κτιρίου, τα οποία απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα για κάποιον. 

«Όσοι επιχειρούν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα στην πορεία προς τις εκλογές, δεν θα το πετύχουν.

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής με αφορμή την επίθεση στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει την απόλυτη καταδίκη της στη βομβιστική ενέργεια στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. «Όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και τη βία μπορούν να διαμορφώσουν πολιτικά μηνύματα, όχι μόνο
κάνουν λάθος, αλλά υπονομεύουν τη δημοκρατία και στρέφονται τελικά κατά της ίδιας της κοινωνίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.   
ta nea online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η 19η Μαΐου αποτελεί μια άκρως σημαντική επέτειο για ολόκληρο τον ελληνισμό, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , όπως αυτή...