Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Πιπιλή κατά Καμμένου: "Καρεκλοκένταυρος και ανεπάγγελτος"


thumb

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθήνας, Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας -όπως είπε- με το θάρρος της γνώμης της για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον οποίο χαρακτήρισε ανεπάγγλετο και επαγγελματία πολιτικό.
Παράλληλα, δήλωσε σκληρή με τους «Καμμένους» και τους «συνδικαλισταράδες».
Συγκεκριμένα η Φωτεινή Πιπιλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε: «Όχι μόνο εξεθράφη στη ΝΔ ο κ. Καμμένος, αλλά είναι πυλώνας αυτού του σαθρού πολιτικού συστήματος που σας ανέφερα προηγουμένος. Είναι για μένα ένα πολύ κακό παράδειγμα πολιτικού και το λέω με όλο το θάρρος της γνώμης και εδώ με καλύπτει και η βουλευτική ασυλία που συζητάγαμε νωρίτερα"
"Όταν από 28 χρονών είσαι ανεπάγγελτος και μπάινεις και γίνεσαι απο το 1993 επαγγελματίας βουλευτής, καρεκλοκένταυρος, υπουργός, έχεις τα πολιτικά σου γραφεία, έχεις μπει στο κόλπο με τους διορισμούς, με τα ρουσφέτια, λυπάμαι αλλά δε νομιμοποιείσαι να παρουσιάζεσαι ως εξάξξελος της κάθαρσης", συνέχισε.
"Ήμουν πάντα σκληρή με τους Καμμένους και τους συνδικαλισταράδες, όταν ακόμη ως ενεργή δημοσιογράφος είχα και εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Δεν τα λέω τώρα αυτά απο κομματική αντιπαλότητα. Αν, λοιπόν, μπει κάποιος στο βιογραφικό του κ. Καμμένου θα διαπυστώσει με έκλπηξη οτι δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι εοπαγγελματίας βουλευτής απο το 1993", κατέληξε χαρακτηριστικά.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συλλαλητήριο αγροτών στη Λάρισα

Την οργάνωση συλλαλητηρίου με τρακτέρ, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στον κόμβο του Πλατυκάμπου, αποφάσισαν οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδ...