Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές της 6ης Μαΐου




Σε προεκλογική τροχιά ενόψει της αναμέτρησης στις 6 Μαΐου έχουν τεθεί τα πολιτικά κόμματα με τα εκλογικά επιτελεία τους να βρίσκονται σε πυρετό προεκλογικών διεργασιών προκειμένου να κλειδώσουν οι συνδυασμοί και να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια.

Τον χορό των ανακοινώσεων άνοιξε πρώτη η Νέα Δημοκρατία την περασμένη Τρίτη, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας. Κίνηση την οποία «μιμήθηκε» και η Ιπποκράτους η οποία σήμερα ανακοίνωσε μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του ΠΑΣΟΚ την επικαιροποιημένη λίστα με τους συνδυασμούς των υποψηφίων. Από τη λίστα λείπει επίσης ο συνδυασμός της Φθιώτιδας ενώ κενά παρατηρούνται σε Άρτα και Ρέθυμνο. Συμβολικά ακάλυπτη στη μνήμη του υποψηφίου Δημήτρη Θάνου που απεβίωσε αιφνιδίως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του μένει η θέση στη Σάμο.

ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και Κοινωνική Συμφωνία ανακοίνωσαν σήμερα τα ψηφοδέλτιά τους ενώ χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Οικολόγων Πράσινων. Την Τετάρτη το ΚΚΕ ανακοίνωσε τα κατά 50% ανανεωμένα ψηφοδέλτια του κόμματος. Αύριο ανακοινώνει και Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΚΕ ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων του ΛΑΟΣ ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμφωνίας ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΕΔΩ
Διαβάστε τα ονόματα των Οικολόγων Πράσινων ΕΔΩ 
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκληρές αλήθειες: Για αυτό αξίζουν οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες

Οι «προπονητές της εξέδρας» ήταν το Σάββατο με το Ιράν. Οπαδικά. Το διαπιστώσαμε στον κύκλο μας, το είδαμε στα social media. Την ώρα που εκτ...