Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Σκληρή κόντρα Νέας Δημοκρατίας- Καμμένου


Ο Γ. Μιχελάκης χαρακτήρισε τον Π. Καμμένο «επικίνδυνο»

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους η κόντρα της ΝΔ - Ανεξάρτητων Ελλήνων με τους κ.Μιχελάκη και Καμμένο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους αυτή τη φορά με αφορμή την δήλωση του Π. Καμμένου ότι με «βάση την δανειακή σύμβαση οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που έχουν ελληνική σημαία»

Ο Γ.Μιχελάκης χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο «επικίνδυνο» σημειώνοντας ότι διαπράττει έγκλημα σε βάρος της χώρας κινδυνολογώντας για το ελληνικό νηολόγιο.

«Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα-σημειώνει ο κ.Μιχελάκης, είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας. Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας».

Η απάντηση του Π.Καμμένου απάντησε μέσω facebook με χαρακτηρισμούς προσωπικούς και ιδιαίτερα σκληρούς. «Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό. Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες να είναι πιο προσεκτικός. Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο. Το αγγλικό δίκαιο έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα με κατάσχεση πλοίων για την υπόθεση Πατσίφικο την οποία ανέφερε πρώτος ο Π. Παυλόπουλο. Είναι άλλο να είσαι γελωτοποιός εφοπλιστών και υπάλληλος του Τόμσεν και άλλο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος».
newsdeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ: Πώς μπορούν να δουν τον προσωπικό φάκελο υγείας τους

Ο ΕΟΠΥΥ, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους ασφαλισμένους και τους παρόχους υγείας διαθέτει τη δυνατότητα...