Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ – Νέα Δημοκρατία



Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ – Νέα Δημοκρατία
Σφοδρή επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίρπας, χαρακτηρίζοντας τον Ευ.Βενιζέλο και τον Αν. Σαμαρά «έμπορους ελπίδας του δικομματισμού».

Σε ομιλία του στα Άνω Λιόσια ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον «φυσικό αυτουργό του δεύτερου Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης», όπως είπε χαρακτηριστικά ότι υπόσχεται ότι θα επαναδιαπραγματευτεί με την τρόικα τη νωπή υπογραφή του.

Αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι γνωστός σε όλους εκείνος που επί ενάμιση χρόνο «τόκιζε και κερδοσκοπούσε με την απελπισία του ελληνικού λαού».

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να μετατρέψουν την αποτυχία της πολιτικής τους σε εκβιασμό για τον ελληνικό λαό, επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τον ελληνικό λαό να στείλει και τα δύο κόμματα «στην λήθη και την ανυποληψία της ιστορίας».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την πρόταση του για μετεκλογική συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς .
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ψηφιακό το κομματικό κράτος

Το «σαρανταενατακατό» είναι ένα από τα καλαμπούρια που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μια μεγάλη παγίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Το σχεδόν 41% ...